onsdag 8 juni 2011

Bra självförtroende

Grundliga förberedelser är hemligheten till ett bra självförtroende. Det är genom träning och åter träning som du kommer att uppnå dina färdigheter och förutsättning för att du ska kunna nå dina mål. Når du dina mål växer ditt självförtroende till oanade höjder. Det är då du kommer att upptäcka att du är kapabel att prestera på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Halva slaget är vunnet om du är övertygad om att du en dag kommer att nå dina mål. Men självförtroendet kommer inte från ingenstans, det måste du förtjäna. Det är resultatet av noggranna förberedelser, tydliga mål, hårt arbete och stor hängivenhet

Ingen framgång utan motgång. De mål du uppnår i ditt liv är inget bara mått på din framgång. Framgång mäts i stället genom de svårigheter du lyckas bemästra och det mod du måste använda för att klara detta. Du kommer att se att allt kommer att vara svårt innan det blir lätt. Ju större hinder, desto mer ärofyllt när du besegrar dessa hinder. Inse att ingen framgång kommer lätt, du prövas hela tiden. Motgångar och hinder är en del av vägen mot framgång.

Koncentrera dig på vad som händer i framtiden. Vilka utmaningar du än ställs inför, fokusera på framtiden i stället för det som hänt. I stället för att oroa dig för vem som gjorde vad och vem du ska skylla på, ha fullt fokus på dina framtida mål och det du måste göra för att nå dem. Skapa en tydlig målbild över din framtid och bestäm dig för att ta alla de nödvändiga steg som behövs för att nå det målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar